Talen en Tarieven

Talen en Tarieven

Bij Stefanie Crolla Vertalingen krijgt u altijd de beste vertaling tegen de scherpste prijs. De kostprijs van een vertaling is afhankelijk van verschillende factoren zoals de specialisatiegraad van de brontekst, de oplevertijd en het aannemen van een corrector. De tarieven lopen daarom uiteen van € 0,06 tot € 0,12 per woord.

Wilt u overig vertaalwerk laten uitvoeren, zoals spotten, copywriting of ghostwriting? Neemt u dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Brontaal

Wij vertalen teksten vanuit het Frans, Engels, Spaans, Nederlands en Portugees

Doeltaal

Wij vertalen teksten naar het Nederlands (native), Frans (native) en Spaans

Proofreading

Proofreaden of editen doen wij in het Nederlands (native), Frans (native) en Spaans

Specialisatiegraad

U mag ervan uitgaan dat al onze vertalingen voldoen aan een hoge kwaliteitsstandaard. We hebben ervaring in het vertalen van zowel gespecialiseerde als algemenere teksten. Bij bronteksten met een hoge specialisatiegraad komt meer technisch opzoekwerk kijken. Hierdoor betaalt u in sommige gevallen iets meer dan voor algemene teksten.

Oplevertijd

Onze oplevertijd is altijd zo kort mogelijk. Heeft u echter met spoed een vertaler nodig, dan is het mogelijk om tegen een kleine meerprijs uw vertaling versneld te ontvangen.

Corrector

Indien gewenst kan er voor een kleine meerprijs afgesproken worden om vertalingen te laten nalezen door een gespecialiseerde corrector. Een onafhankelijke en professionele proofreader voert dan een supplementaire tekstcontrole uit.