foto

Over Stefanie Crolla Vertalingen

Als u voor Stefanie Crolla Vertalingen kiest, kiest u voor een academisch geschoolde vertaler met jarenlange professionele ervaring in de vertaalwereld. De vertalingen worden uitgevoerd door Stefanie Crolla, een Belgische taalpuriste die momenteel in Nederland aan haar vertaalcarrière werkt.

Na jarenlange studies aan de meest prestigieuze universiteiten van België, had Stefanie haar Bachelor Taal- en Letterkunde (Frans-Spaans), haar Master Bedrijfscommunicatie (Engels-Frans) en haar Master Journalistiek (Nederlands) op zak.

Na enkele succesvolle journalistieke stages bij Radio Mix FM en Sanoma België, verhuisde ze naar Nederland om daar een talencarrière op poten te zetten. Naast vertaler bij Stefanie Crolla Vertalingen, is ze momenteel vertaler en spotter bij Endemol Nederland. Daar werkt ze mee aan programma’s als “Oplichters in het Buitenland”, “Ik Vertrek” en “Buitenlandse Bruiloft”. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor de Nederlandse vertaalafdeling van de grootste Europese groothandelaar BigBuy.

Stefanie Crolla Vertalingen heeft ruime werkervaring in verschillende sectoren. We hebben in het verleden allerlei soorten teksten vertaald: van persoonlijke brieven tot computerhandboeken, van cd-boekjes tot webwinkels, van televisieprogramma’s tot verkoopcontracten. Zo hebben we bijvoorbeeld een computertechnisch administratorhandboek vertaald voor SuperOffice en teksten voor een cd-boekje vertaald voor UpStream Music. We vertalen alles van commerciële teksten die zo in een webwinkel kunnen, tot brieven aan de belastingdienst. Neemt u gerust contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.